TOLONG BACA SAMPAI HABIS, JANGAN SKIP

Sebelum tu, anda tahu apa itu dropship?

Jelas dengan gambar di atas?

Jadi anda hanya cari customer dan jual WALAUPUN STOK TIADA PADA TANGAN ANDA.

Anda tak perlu ambik tahu menahu tentang postage. Anda cuma jual barang, dan bab penghantaran barang semua staf Movalt akan uruskan.

Anda tak perlu berhenti belajar atau kerja untuk dapat wang sampingan. Sambil kerja pun boleh menjual. Just pandai bahagikan masa untuk buat teknik marketing.

“ALAMAK BOS, SAYA TAK PANDAI MARKETING”

Tak perlu risau, apabila anda join dropship dan menjadi agent Movalt, anda akan diberikan lengkap COPYWRITTING, BAHAN PROMOSI dan PANDUAN MARKETING yang memudahkan anda untuk close sale customer. Selain itu, anda juga boleh dapat tunjuk ajar dari founder Movalt sendiri.

 

Siapa Founder Movalt?

Amirul Imani. Beliau berjaya membuat jualan sebanyak RM100,000++ dalam masa 6 bulan.

Pernah dijemput untuk memberi perkongsian keusahawanan di Politeknik Seberang Prai, Pulau Pinang di hadapan 1000+ orang pelajar. – MAY 2018

 

BARANG APA ADA DALAM DROPSHIP NI BOS?

Produk yang kami tawarkan ialah JAM BUSINESS – Movalt Lazulis. Memang premium dan nampak mewah.

YA, MOVALT SEBUAH BRAND JAM. TIDAK LAMA LAGI KAMI AKAN KELUARKAN PELBAGAI MODEL JAM TERBARU. UNTUNG JIKA ANDA SERTAI SEKARANG.

Barang yang kita offer kepada anda ialah barang yang kami sendiri UJI dahulu permintaan market di mana lepas kami berjaya jual, baru kami offer pada agent dropship kami.

Lihat produk, klik > www.movalt.com

TRUSTED KE MOVALT NI?

 

Keratan Akhbar Sinar Harian

Kami telah ditemuramah oleh wartawan dari Sinar Harian setelah jam kalori ini menjadi viral dikalangan peminat sukan di Facebook.

 

Berapa keuntungan kalau menjadi dropship Movalt?

Keuntungan yang diberi untuk setiap jam yang berjaya dijual ialah RM50. Jika anda mahu keuntungan yang lebih tinggi, anda boleh jadi agent kami (agent perlu simpan stok).

Barang Ready Stok?

Ya, barang di Movalt semua ready stok. Maksudnya jika anda order hari ini, barang akan dipos hari ini atau esok mengikut waktu yang kami tetapkan untuk submit order.

Ada COD?

Ya, kami ada COD untuk dropship/agent bagi kawasan Pulau Pinang sahaja mengikut terma yang kami tetapkan.

 

Kelebihan Dropship kami

  1. Copywritting disediakan
  2. Bahan gambar yang cantik (kami upah photographer) untuk anda share kepada bakal customer.
  3. Kami akan guide anda dalam group Whatsapp, tips close sale, apa yang patut anda perbaiki dalam marketing
  4. Komisyen RM50 setiap jam yang terjual
  5. BONUS – Jika anda jual 5 jam, kami bayar balik RM35 yuran komitmen anda.
  6. Boleh bertanya kepada kami tentang hal-hal bisnes dari founder dan co founder kami yang pakar dalam close sale.
  7. Kami ada banyak testimoni dari pembeli jam sebelum ini. So anda hanya gunakan testimoni yg kami berikan.
  8. Kami ada beberapa selebriti/atlit terkenal yang memakai jam ini seperti Johan Raja Lawak, Safawi Rasid, Ariff Farhan, Nafiz Muaz dan akan datang lebih banyak.

FEATURE ON KCHUP STUDIO

Johan Raja Lawak bersama Nabil Movalt

Mudah untuk anda menjual apabila HQ menyediakan marketing material yang sangat strong untuk buat customer trusted pada brand. 
Safawi Rasid, penyerang JDT juga memakai jam Movalt Lazulis.
Banyak lagi gambar selebriti, orang yang terkenal yang HQ sediakakan untuk para dropship. So kerja anda lebih mudah. 
 

Yuran untuk join Dropship?

Kami mengenakan yuran KOMITMEN RM35 untuk anda sertai dropship ini. Mengapa? Sebelum ini kami membuka dropship secara percuma, namun tiada yang usaha betul2 untuk menjual. Jadi dengan adanya yuran ini, ia akan membakar semangat untuk menjual dan mendapatkan semula modal.

Bukan kami nak duit anda, tetapi apa yang kami ajar dalam program dropship ini nilainya mencecah RM250. Barang yang kami jual telah kami buat kajian pasaran sama ada ia mudah dijual atau tidak.

Jadi jika anda rasa RM35 ini mahal, tak perlu join dropship kami. Apa yang saya boleh katakan, jika anda rasa MAHAL UNTUK MELABUR, susah untuk anda berjaya dalam bisnes.

Fikir begini

1 hari 1 jam = RM50 (sudah dapat balik modal yang anda laburkan untuk join dropship)
30 hari = RM50 X  30 = RM1500

Tapi takkan sehari jual 1 jam saja kan? Mungkin sehari boleh jual 3 biji jam time gaji betul?

 

Berminat?

Klik link ini untuk join dropship > Dropship Movalt
atau jika anda menggunakan PC, boleh whatsapp ke 011-51790170 untuk jadi dropship.