UNTUNG SATU PRODUK RM15-RM45 !!

Sebelum tu, anda tahu apa itu dropship?

Jelas dengan gambar di atas?

Jadi anda hanya cari customer dan jual WALAUPUN STOK TIADA PADA TANGAN ANDA.

Anda tak perlu ambik tahu menahu tentang postage. Anda cuma jual barang, dan bab penghantaran barang semua staf Movalt akan uruskan.

Anda tak perlu berhenti belajar atau kerja untuk dapat wang sampingan. Sambil kerja pun boleh menjual. Just pandai bahagikan masa untuk buat teknik marketing.

“ALAMAK BOS, SAYA TAK PANDAI MARKETING”

Tak perlu risau, apabila anda join dropship dan menjadi agent Movalt, anda akan diberikan lengkap COPYWRITTING, BAHAN PROMOSI dan PANDUAN MARKETING yang memudahkan anda untuk close sale customer. Selain itu, anda juga boleh dapat tunjuk ajar dari founder Movalt sendiri.

Siapa Founder Movalt?

Dikenali sebagai Amirul. Beliau berjaya membuat jualan sebanyak RM100,000 dalam masa 6 bulan.

BARANG APA ADA DALAM DROPSHIP NI BOS?

Barang yang kita offer kepada anda ialah barang yang kami sendiri UJI dahulu permintaan market di mana lepas kami berjaya jual, baru kami offer pada agent dropship kami.

Dan banyak lagi, kami tak nak letak banyak gambar untuk jimatkan kuota Internet anda. APA yang kami jual di website mahupun Facebook, barang itu juga anda boleh jual.

List semua barang > http://movalt.com/

TRUSTED KE MOVALT NI?

 

Keratan Akhbar Sinar Harian

Kami telah ditemuramah oleh wartawan dari Sinar Harian setelah jam kalori ini menjadi viral dikalangan peminat sukan di Facebook.

 

Berapa keuntungan kalau menjadi dropship Movalt?

Keuntungan yang diberi untuk setiap barang yang berjaya dijual ialah RM15 – RM45. Yang pasti, jam sukan ialah komisen tertinggi kami berikan.

Barang Ready Stok?

Ya, barang di Movalt semua ready stok. Maksudnya jika anda order hari ini, barang akan dipos hari ini atau esok mengikut waktu yang kami tetapkan untuk submit order.

Ada COD?

Kami tidak menawarkan COD setelah beberapa kes yang terjadi sebelum ini. Jika anda nak buat COD, beli sahaja stok dari kami. Masa kami agak terhad untuk keluar COD.

Yuran untuk join Dropship?

Kami mengenakan yuran KOMITMEN RM50 untuk anda sertai dropship ini. Mengapa? Sebelum ini kami membuka dropship secara percuma, namun tiada yang usaha betul2 untuk menjual. Jadi dengan adanya yuran ini, ia akan membakar semangat untuk menjual dan mendapatkan semula modal.

Bukan kami nak duit anda, tetapi apa yang kami ajar dalam program dropship ini nilainya mencecah RM250. Barang yang kami jual telah kami buat kajian pasaran sama ada ia mudah dijual atau tidak.

Jadi jika anda rasa RM50 ini mahal, tak perlu join dropship kami. Anda boleh saja sertai dropship yang percuma di luar sana.

Berminat?

Klik link ini untuk join dropship > Dropship Movalt