Agent / Dropship

Salam sejahtera, terima kasih kerana berminat untuk bersama kami dalam journey ini. Sama ada untuk menambah pendapatan atau lebih tinggi, permulaan untuk menjadi usahawan yang berjaya.

Dahulu saya juga seperti anda. Impian untuk mengubah diri dan membantu keluarga. Macam-macam yang dicuba, tidak semuanya menjadi. Itu lumrah, bak kata pepatah “kalau Tidak Dipecahkan Ruyung, Manakan Dapat Sagunya”.

Izinkan saya memperkenalkan diri saya dahulu. Mungkin sebelum ini anda kenal brand Movalt, tapi anda tidak mengenali orang yang berada di sebalik Movalt.

Saya mula menceburkan diri dalam perniagaan semasa saya masih belajar di Politeknik Seberang Prai.

Bukan mudah jika anda dalam course engineering, membahagikan masa untuk membuat perniagaan. Tapi kalau dah minat, semuanya akan ditempuh.

Selepas enam bulan tamat belajar, saya dipanggil oleh lecturer di Politeknik untuk berkongsi resipi kejayaan, bagaimana untuk anak muda melibatkan diri dalam perniagaan secara online.

Perkongsian keusahawanan di Politeknik Seberang Prai, Pulau Pinang di hadapan 1000+ orang pelajar. – MAY 2018

Industri jam di Malaysia

tinypng

MOVALT ialah SEBUAH BRAND JAM dari Malaysia. Ini merupakan tahun kedua untuk Movalt, terkini kami mempunyai 4 model dan akan bertambah lagi dalam tahun ini.

Kami memastikan setiap model ialah model yang “NGAM” dengan citarasa pemakai jam di Malaysia. Kami kenal ‘behaviour’ rakyat Malaysia apabila memilih jam sama ada lelaki mahupun perempuan.

Barang yang kita offer kepada anda ialah barang yang kami sendiri UJI dahulu permintaan market di mana lepas kami berjaya jual, baru kami offer pada agent untuk dijual.

Lihat produk, klik > www.movalt.com/shop

Sejujurnya, kami rekomen untuk anda yang dah pernah menjual barangan secara online dan offline kerana anda sudah ada pengalaman untuk ‘tackle’ hati customer.

SETIAP HARI KAMI POS

FEATURE ON KCHUP STUDIO

Johan Raja Lawak bersama Nabil Movalt

Mudah untuk anda menjual apabila HQ menyediakan marketing material yang sangat strong untuk buat customer trusted pada brand. 

Safawi Rasid, penyerang JDT juga memakai jam Movalt Lazulis. Banyak lagi gambar selebriti, orang yang terkenal yang HQ sediakakan untuk para agent. So kerja anda lebih mudah.  

Berminat untuk menjadi dropship/agent?

Tidak mempunyai pengalaman dan tidak tahu bagaimana untuk membuat sales?

JANGAN RISAU!

Kami amat menitikberatkan dan mengutamakan perkembangan seseorang individu tidak kiralah dalam bidang apa sekali pun sama ada dari segi pemasaran mahupun jualan.

Kerana kami percaya dalam dunia ini tidak boleh ada alasan tidak tahu kerana wujudnya perkataan ini.

“BELAJAR

“because sometimes we have to see far and it is just not about the money/profit but the development and where we want to be in next five years.”

Kami akan guide anda from zero to hero dengan mengadakan training secara online dan menyediakan bahan-bahan pemasaran secara PERCUMA. Jadi, anda tidak perlu pening kepala lg memikirkan strategi efektif untuk menjual.

Berminat?

Kami tidak akan menerima semua permohonan, kami akan teliti dahulu setiap permohonan secara 1on1 interview di whatsapp.

Jika anda berminat untuk tahu lebih lanjut, kami sentiasa di atas talian 019-5567424.

Untuk sertai dropship / agent kami, boleh klik > Whatsapp Team Movalt