DIIMPORT DARI FRANCE

MESRA SOLAT

TIADA KESAN PADA PAKAIAN

TAHAN LEBIH LAMA

BAU TIDAK MEMENINGKAN KEPALA

SESUAI UNTUK DIBAWA TRAVEL srikandi 1

klik utk beli - rm59

 srikandi 2

klik utk beli - rm59

combo srikandi

klik utk beli S1+S2 - RM100

Soalan Lazim Dari Customer

Bagaimana bau Movalt Srikandi?

Wangian Movalt Srikandi lembut dan segar berasaskan bunga dan buah buahan

Bau Movalt Srikandi mampu bertahan 8 jam. Baunya disenangi dan tidak terlalu menusuk ke hidung. Namun sudah cukup membuatkan orang lain tertanya perfume apa yang dipakai. Lebih tahan jika dipakai di tempat berhawa dingin.

Perfume Srikandi diimport dari Perancis. Kualiti fragrance oil yang berkualiti tinggi dan bahan semestinya sesuai digunakan oleh umat Islam. Jika anda pernah bau perfume ini, kami yakin anda pun tahu ia berkualiti tinggi dengan sekali bau.

Menurut Jawatankuasa Fatwa JAKIM, alkohol sebagai pelarut dalam wangian bukan najis dan hukumnya harus. 

Kami juga seperti anda, ada pelbagai jenama perfume. Namun perbezaan paling ketara ialah ketahanan dan baunya yang lembut. Sebab itu kami berani katakan 4/5 wanita akan bagi thumbs up untuk scent Srikandi.

Kami menggunakan courier JNT(pos), Poslaju dan Ninjavan(COD).

Tempoh untuk barang sampai ke alamat anda ; semenanjung 1-3 hari bekerja dan 3-6 hari bekerja SELEPAS POS untuk Sabah & Sarawak.

Untuk pembelian di website, kami menggunakan Toyyibpay (Online Banking) dan COD menggunakan Ninjavan – selamat dan privasi anda terjamin. 

Kami faham mungkin ada yang kurang mahir untuk membuat pembelian di website, jadi kami sediakan alternatif untuk anda whatsapp kami. Sila whatsapp kami di 019-5567424