perfume mesra solat

MESRA SOLAT

pati perfume malaysia

IMPORTED PREMIUM FRANCE
 FRAGRANCE OIL 

kesan perfume malaysia

TIADA KESAN PADA PAKAIAN

pati perfume malaysia

SESUAI UNTUK ORANG BERPELUH

 

pati perfume malaysiapati perfume malaysiapati perfume malaysia

Takpe, kami faham.. Tapi jangan risau sebab boleh order dahulu sekarang di website ini dan hanya perlu bayar pada posmen ketika barang sampai.
 
Maka tiada risiko barang anda tidak sampai.
 
Kalau nak bayar terus dalam website ni pun boleh.. Kami guna sistem FPX dijamin selamat!

beli sebotol melalui whatsapp rm59 (jimat rm11)

beli sebotol melalui whatsapp rm59 (jimat rm11)

beli combo k1+k2 rm100

beli sebotol melalui whatsapp rm80 (jimat rm20)

Soalan Lazim Dari Customer

Ketahanan Bau?

Bau Movalt Keramat mampu bertahan 8-12 jam. Baunya disenangi dan tidak terlalu menusuk ke hidung. Namun sudah cukup membuatkan orang lain tertanya perfume apa yang dipakai.. Lebih tahan jika dipakai di tempat berhawa dingin.

Kandungan perfume : 30ml

Kandungan perfume Movalt ialah 30ml. Lebih mesra poket dan berbaloi supaya anda dapat cuba pelbagai jenis bau pada harga mampu milik

Perfume Keramat diimport dari Perancis. Kualiti fragrance oil yang berkualiti tinggi dan bahan semestinya sesuai digunakan oleh umat Islam. Jika anda pernah bau perfume ini, kami yakin anda pun tahu ia berkualiti tinggi dengan sekali bau.

Menurut Jawatankuasa Fatwa JAKIM, alkohol sebagai pelarut dalam wangian bukan najis dan hukumnya harus.

Kami juga seperti anda, ada pelbagai jenama perfume. Namun perbezaan paling ketara ialah ketahanan dan baunya yang maskulin. Sebab itu kami berani katakan bau rokok pun akan tenggelam kerana baunya bau gentleman.

Postage akan diproses dalam 1 hari bekerja

Dijangka sampai
Semenanjung (1-3 hari bekerja)
Sabah Sarawak (3-6 hari bekerja

Kami menggunakan courier JNT(pos), Poslaju dan Ninjavan(COD). Tempoh untuk barang sampai ke alamat anda ; semenanjung 1-3 hari bekerja dan 3-6 hari bekerja SELEPAS POS untuk Sabah & Sarawak.

Untuk pembelian di website, kami menggunakan Billplz, Toyyibpay dan Paypal. 100% Selamat dan Secure kerana platform ini berdaftar di bawah Kementerian Kewangan Malaysia. Kami perlu melampirkan dokumen seperti SSM syarikat terlebih dahulu sebelum dapat menggunakan Billplz jadi ianya sangat selamat.