MESRA SOLAT

BUKAN INSPIRED PERFUME

TENGGELAMKAN BAU PELUH

kesan perfume malaysia

 

TIADA KESAN PADA PAKAIAN

 

Movalt Keramat 5

pati perfume malaysia

pati perfume malaysia
pati perfume malaysiaklik utk beli K1 - rm59 klik utk beli K2 - rm59 klik utk beli K3 - rm80 klik utk beli K4 - rm80 klik utk beli K5 - rm80

Soalan Lazim Dari Customer

Confuse Nak Pilih Perfume Mana?

Bau Lembut
– Keramat 1
– Keramat 5

Bau Peluh/Rokok Tenggelam
– Keramat 3
– Keramat 5

Bau Keras
– Keramat 2
– Keramat 3
– Keramat 4

Bau Exotic/Rare
– Keramat 2
– Keramat 4

Untuk Dating 
– Keramat 1
– Keramat 5

Ketahanan Bau?

Bau Movalt Keramat mampu bertahan 8-12 jam. Baunya disenangi dan tidak terlalu menusuk ke hidung. Namun sudah cukup membuatkan orang lain tertanya perfume apa yang dipakai.. Lebih tahan jika dipakai di tempat berhawa dingin.

Kandungan perfume : 30ml

Sukatan Perfume

Kandungan perfume Movalt ialah 30ml. Lebih mesra poket dan berbaloi supaya anda dapat cuba pelbagai jenis bau pada harga mampu milik

Kenapa Perfume Keramat berkualiti tinggi?

Perfume Keramat diimport dari Perancis. Kualiti fragrance oil yang berkualiti tinggi dan bahan semestinya sesuai digunakan oleh umat Islam. Jika anda pernah bau perfume ini, kami yakin anda pun tahu ia berkualiti tinggi dengan sekali bau.

Boleh bawa solat?

Menurut Jawatankuasa Fatwa JAKIM, alkohol sebagai pelarut dalam wangian bukan najis dan hukumnya harus.

Perbandingan dengan brand lain

Kami juga seperti anda, ada pelbagai jenama perfume. Namun perbezaan paling ketara ialah ketahanan dan baunya yang maskulin. Sebab itu kami berani katakan bau rokok pun akan tenggelam kerana baunya bau gentleman.

Waktu Postage

Postage akan diproses dalam 1 hari bekerja

Dijangka sampai
Semenanjung (1-3 hari bekerja)
Sabah Sarawak (3-6 hari bekerja

Berapa hari untuk perfume sampai?

Kami menggunakan courier Ninjavan/JNT/Poslaju. Tempoh untuk barang sampai ke alamat anda ; semenanjung 1-3 hari bekerja dan 3-6 hari bekerja SELEPAS POS untuk Sabah & Sarawak.

Cara pembayaran?

Untuk pembelian di website, kami menggunakan FPX. 100% Selamat dan Secure kerana platform ini berdaftar di bawah Kementerian Kewangan Malaysia. Kami perlu melampirkan dokumen seperti SSM syarikat terlebih dahulu sebelum dapat menggunakan jadi ianya sangat selamat.